woensdag 23 januari 2013

Eerste berichtje!

Een nieuwe blog voor al mijn creatieve uitspattingen, naaiactiviteiten, en andere dingen die ik kwijt wil!

Mijn creatieve hobby's zijn o.a. schilderen, scrapbooken, naaien, decoupage, etc.
Ik ben nu pas begonnen met het ontdekken van mixed media, wat mij erg aanspreekt. Ook zentangle is iets waar ik me graag verder in wil ontwikkelen.
 
 
Verder bezoek ik graag de kringloopwinkel en vlooienmarkten om daar soms echte "schatten" te vinden. ik ben dan ook een verzamelaar, wat mijn vriend gelukkig allemaal goed vindt!
 
Ik ben september 2012 begonnen met het geven van workshops voor kinderen en volwassenen. Dat kan in de vorm van een kinderfeestje, BSO activiteit, buurtverenigingsactiviteit, etc.
Voor meer informatie kun je op mijn site kijken Atelier de Uil of op de blogspot van Atelier de Uil.
 
Op de blog van Atelier de Uil vind je voornamelijk berichten die te maken hebben met Atelier de Uil. Op mijn persoonlijke blog kan ik ook meer over mezelf kwijt.
 
 


4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe blog. Moest wel even zoeken maar 'k heb het gevonden.
  Succes en ik ga je volgen.
  groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hilda,

  Ja, klopt via Google is het lastig, maar als je bylejonie aan elkaar typt is dat het enige wat je vindt.

  Groetjes,
  Lejonie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je bent echt niet goed te vinden. Uiteindelijk gelukt met googlen. Tip van de week: Als jij ergens reageert, dan klikken mensen veelal op jouw foto om te weten te komen wie daar achter zit. Nieuwsgierig... toch? Dan zou het wel heel handig zijn als je op de pagina waarop je komt ook een link vindt naar jouw blog. Volgens mij moet dat in te stellen zijn. Als ik ergens op reageer en men klikt op mijn foto zie je helemaal bovenaan: Mijn blogs. Probeer het maar eens. Maar ik gebruik natuurlijk ook geen Google+ en nu weet ik ook weer waarom haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je tip, ik snap ook niet hoe het komt, want als ik zelf op mijn naam klik kom ik wel bij mijn Google+ profiel en daar staat mijn blog volgens mij gewoon bij. Ik ga het proberen aan te passen!

   Verwijderen