woensdag 30 januari 2013

Zelf stempels maken

Toen ik zomaar wat aan het rondkijken was op allerlei blogs, kwam ik de blog van Jes Brabers zij maakt zelf stempels en heeft veel inspiratie op haar blog staan.
Door haar mooie stempels heb ik mijn gutssetje ook maar weer uit het stof gehaald en het resultaat is positief, al zeg ik het zelf natuurlijk.


Hmm, beetje vreemd, maar ik krijg de foto niet gedraaid, weet iemand hoe dat werkt? 

5 opmerkingen:

 1. Hoi Leonie, ze zijn inderdaad erg mooi geworden. Het hartje vind ik erg goed gelukt. Ik voel me vereerd dat je me noemt in je blog. Dank je wel!
  Groetjes, Jes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hai dame, ik zou je graag terug willen volgen maar ik zie niet waar ik me aan kan melden. jij hebt die gadget met volgers (nog) niet aan je blogpagina toegevoegd zie ik....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je berichtje, volgens mijn heb ik nu de goede gadget toegevoegd.

  Groetjes,
  Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom hier via Jes ;). De juiste gadget voor volgers vind je door naar de gadgets te gaan en in dat venster links te kiezen voor 'meer google gadgets', vervolgens kies je dan voor 'volgers'. Verder wat betreft je foto: ik had dat probleem ook. Sindsdien maak ik mijn berichten via Picasa. Daar staan al mijn foto's, ik heb in het programma de 'blog-this' knop geïnstalleerd. Nu kun je je foto's eerst goed zetten (en bewerken als je wilt) voordat je ze in blogger zet. Hoop dat je wat aan deze info hebt! En dat je meer stempels blijft maken ;) (verslavend... net als postcrossing, doe ik trouwens ook :) )

  BeantwoordenVerwijderen